Portfolio
Damen Shipyards
Een stijgende zeespiegel, een toenemende behoefte aan grondstoffen en energie, een stijgende vraag naar voedsel, veiligheid en bescherming en uitdagingen op het vlak van mobiliteit en leefruimte, vragen om innovatieve maritieme oplossingen. De relevantie van de maritieme industrie neemt toe.

Damen Shipyards is een wereldwijd opererend familiebedrijf dat een toonaangevende rol speelt in de wereld van de scheepsbouw. Om deze toonaangevende rol te blijven vervullen, is het van belang niet alleen te werken in het hier en nu, maar ook te investeren in een toekomstbestendige organisatie.

Zo zijn we VanWaarde

VanWaarde heeft de vraag gekregen om Damen te ondersteunen bij het formuleren van missie, visie en strategie. Middels een Strategie Safari hebben we deze zaken gezamenlijk ontwikkeld en werken momenteel aan het realiseren ervan. Met als belangrijke opbrengst een gezamenlijk perspectief op de toekomst, waarin duurzaamheid niet langer een impliciete waarde is als onderdeel van het Damen DNA, maar expliciet als strategisch uitgangspunt bepalend is in het handelen van elke dag. Deze keuze is tot stand gekomen tijdens een Lego Serious Play for Purpose sessie. 

Wil je meedoen?

Neem contact met ons op. Je kunt bellen met Monique de Leeuw (06 10505357).

Damen Shipyards
Damen Shipyards
Damen Shipyards
Damen Shipyards
Damen Shipyards