Toekomstmaker van het jaar 2023

Ferdinand Kiestra!

Met een visie en een flinke portie lef impact maken en anderen inspireren. Dat is wat een toekomstmaker doet. Het is hard werken en buiten de lijntjes durven kleuren. Echte toekomstmakers zijn nog schaars, terwijl ze keihard nodig zijn voor het in beweging brengen en houden van transitieopgaven. Om deze waardevolle pioniers en het harde werk dat zij verzetten te erkennen, reiken wij ieder jaar de Toekomstmaker van het Jaar award uit.

En de winnaar is…

Ferdinand Kiestra van Waterschap Aa en Maas is Toekomstmaker van het jaar 2023! Hij volgt hiermee Ed Hendriks van Natuurvlees Nederland op.

Lees verder

Transitiemanagement

Ultieme WaterFabriek

Op maandag 4 december is de 2e fase -de praktijkfase- van de Ultieme Waterfabriek officieel van start gegaan. Als onderdeel van een mooi consortium zijn we trots op dit moment en kunnen we niet wachten verder aan de slag te gaan met deze transitieopgave. 

lees verder

 

 

Open Inschrijving!

Clinic Transitiemanagement

Ben of ga je aan de slag met een transitieopgave? En kun je wel wat hulp gebruiken in het waarmaken van deze transitie? Wil je weten hoe je systeem doorbrekend aan de slag kunt en écht een verschil kunt maken? Pak dan nu je kans! Op vrijdag 2 februari 2024 organiseren wij namelijk – op open inschrijving – een  Clinic transitiemanagement in ons mooie Koetshuis in Rossum.

Lees verder

Wat we doen

VanWaarde Academy

Als pioniers en vormgevers van verandering, begrijpen wij als geen ander de uitdagingen van Transitiemanagement. We staan elke dag met onze voeten in de klei en hebben geleerd hoe we (blijvende) impact kunnen maken. Passend bij onze missie de belangrijke transitieopgaven in onze samenleving waar te maken, delen we onze expertise en ervaring graag. Met trots presenteren wij dan ook de VanWaarde Academy.

Lees verder