Wat we doen

Visie- en strategieontwikkeling

Om als organisatie relevant te blijven, is een scherpe toekomstvisie onmisbaar. VanWaarde helpt deze visie te ontwikkelen en zet de visie om in een concrete strategie. Deze strategie levert niet alleen waarde op voor de organisatie en haar medewerkers, maar ook voor de klant en de gehele maatschappij. We creëren een logisch, realistisch en inspirerend perspectief. VanWaarde onderscheidt zich door niet enkel de strategie op papier te ontwikkelen, maar deze ook vorm te geven in een actiegerichte toekomstagenda. We doen de deur niet achter ons dicht voordat de organisatie de ontwikkelde koers daadwerkelijk heeft ingezet.

Bij alles wat we doen gaan we uit van de intrinsieke drijfveren van de onderneming en de mensen die er werken. We zorgen dat de aanwezige kennis en ervaring op de juiste manier wordt ingezet en verrijken die. Zo raakt iedereen betrokken bij de toekomst van de organisatie. En omdat leiderschap cruciaal is bij de ontwikkeling van een nieuwe visie en strategie, ondersteunen we - indien nodig - het leiderschap in de organisatie. 

Als opdrachtgever krijg je:

  • Een duurzame toekomstagenda met een concreet actieplan 
  • Medewerkers die de visie en strategie omarmen
  • Een sterk en geloofwaardig verhaal voor de buitenwereld
  • Geïnspireerd leiderschap

Meer weten?

Neem contact op

Heb jij een vraag of een uitdaging en kan je onze hulp, aanstekelijke ideeën of kennis gebruiken? Neem dan contact met ons op. We komen graag in gesprek.