Doe je mee?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe verbindingen met mensen en organisaties die dezelfde ambitie en gedrevenheid delen als wij. Die samen met ons de kopgroep willen vormen. We kunnen en willen het namelijk niet alleen doen. De kracht van de beweging zit in de samenwerking. Doe je mee?

Ambities waarmaken

Zien jij en je bedrijf ook dat duurzame verandering broodnodig is? Heb je behoefte aan visie en strategie, wil je aan de slag met een maatschappelijke opgave of heb je een gouden business idee? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen zien of we voor elkaar van waarde kunnen zijn.

Samen staan we sterker

Alleen ga je snel, samen kom je verder. De opgaven waar VanWaarde aan werkt zijn complex en hebben specialistische kennis nodig. Daarom werken we graag samen met partners die onze kennis en expertise aanvullen. Deel je onze ambities? Dan leren we je graag kennen. Neem contact met ons op.

Op dit moment werken we al samen met:

Strategische samenwerkingspartners

Samenwerkingsverbanden

  • Samen tegen voedselverspilling
  • Transitiecoalitie Voedsel
  • Grondstoffenakkoord

Ook VanWaarde zijn?

Elke dag werken we met een team van gepassioneerde mensen aan de verwezenlijking van onze duurzame idealen. Ondernemende mensen met visie, een autonome denkwijze en een stevige dosis creativiteit. Zie jij jezelf terug in deze eigenschappen en heb je bovendien het talent om mensen te mobiliseren en te verbinden? 

Dan ontmoeten we je graag!

Team

Monique de Leeuw

Monique de Leeuw

Lotte Dietz

Lotte Dietz

Robertjan Zonneveld

Robertjan Zonneveld

Judith Hoogenboom

Judith Hoogenboom

Marloes van Kats

Marloes van Kats

Katinka Bergema

Katinka Bergema

Bianca Minnaard

Bianca Minnaard

Huibert de Leede

Huibert de Leede

Danielle van Gestel

Danielle van Gestel

Anita Stoorvogel

Anita Stoorvogel

Office