Wat we doen

VanWaarde wacht niet af. We nemen zowel gevraagd als ongevraagd het initiatief. Dit doen we als opdrachtnemer, mede-initiatiefnemer of investeerder. We tonen leiderschap, schetsen een vernieuwend perspectief en brengen zaken in beweging. Zo werken we samen aan de toekomst. 

Wat we doen

Visie- en strategieontwikkeling

VanWaarde helpt organisaties om een duurzaam toekomstperspectief te ontwikkelen in de vorm van een toekomstvisie en -strategie. Met onze eigen kennis en ervaring - en die van ons netwerk - zorgen we dat je organisatie daadwerkelijk van koers verandert. 

Lees verder

Wat we doen

Maatschappelijke opgaven

Om maatschappelijke opgaven het hoofd te bieden is visie nodig. VanWaarde creëert deze visie, zowel gevraagd als ongevraagd. Dit doen we samen met partijen die onderdeel willen zijn van de oplossing. We brengen zaken in beweging om samen het verschil te maken.

Lees verder

Wat we doen

De Initiatievenfabriek

VanWaarde durft ook te investeren in nieuwe routes. Routes die ons ondernemerschap prikkelen. We bieden veelbelovende startups strategisch advies, ontwikkelkracht of financiële middelen. Hiermee kunnen we nog meer impact maken op de wereld om ons heen. Zo sturen we geen factuur, maar delen we samen in het bereikte resultaat. 

Lees verder

Hoe we het doen

Toolbox

VanWaarde durft ook te investeren in alternatieve routes. Routes die ons ondernemerschap prikkelen. We bieden veelbelovende start-ups strategisch advies, ontwikkelkracht of financiële middelen. Hiermee kunnen ze nog meer impact kunnen maken op de wereld om ons heen. Zo sturen we geen factuur, maar delen we samen in het bereikte resultaat. 

Lees verder