Wat we doen

Transitiemanagement

Transitieopgaven zijn complex en vragen om systeem doorbrekende vernieuwing. VanWaarde bouwt - gevraagd en ongevraagd - sterke netwerken met partijen die gemotiveerd en nodig zijn om dit voor elkaar te krijgen. Dit doen we met usual, maar zeker ook met unusual suspects. Met hen creëren we de context die nodig is om oplossingen van de toekomst te ontwikkelen en te realiseren. Van A naar B op de manier van B op basis van 10 leidende principes. We deinzen niet terug om tegen de stroom in te gaan. Alleen zo kunnen we bestaande systemen doorbreken en complexe transitieopgaven dichter bij een oplossing brengen. 

 

Meer weten over de 10 leidende principes van transitiemanagement en hoe deze tot stand zijn gekomen? Lees hier onze whitepaper 'het waarmaken van transitie-opgaven in water'.

Clinic Transitiemanagement

Ben je of ga je aan de slag met een transitieopgave? En heb je behoefte aan praktische handvatten om die opgave waar te maken? Bekijk dan onze clinic transitiemanagement die we zowel incompany als via open inschrijving aanbieden.

 

Meer weten?

Neem contact op

Heb jij een vraag of een uitdaging en kan je onze hulp, aanstekelijke ideeën of kennis gebruiken? Neem dan contact met ons op. We komen graag in gesprek.