Toolbox
Strategie Safari

De Strategie Safari is een instrument om tot een doorleefde en gedragen visie en strategie te komen binnen jouw MT of Directie. Startpunt van een Strategie Safari is een visie op hoofdlijnen. We gaan ervan uit dat die aanwezig is. Zo niet, dan kunnen we als VanWaarde deze samen met jou en het MT ontwikkelen in een compact proces.

Tijdens de Strategie Safari bezoeken we een aantal organisaties (4-6) die op een inspirerende wijze toonaangevend zijn op de essentiële onderdelen van jouw visie op hoofdlijnen.

We bezoeken één organisatie per dag. De dagen zijn verdeeld over een tijdsbestek van enkele maanden. In de ochtend word je op locatie geïnspireerd en gevoed op de relevante strategische thema’s door de partijen die we bezoeken. ’s Middags vertaal je dit in een workshopsetting naar wat dit voor jouw organisatie betekent. Zo werk je op een inspirerende manier aan de toekomst van je organisatie. Het resultaat is een gedragen visie en strategie in woord en beeld die klaar is voor realisatie!

Als VanWaarde-team combineren we bij de voorbereiding en uitvoering van de Strategie Safari onze strategische kracht, onze procesvaardigheden en ons netwerk dat ons in staat stelt om bij de meest toonaangevende en inspirerende organisaties een kijkje te nemen. Niet alleen nuttig, maar ook een mooie ervaring voor alle betrokkenen!

Altijd al een kijkje in de keuken willen nemen bij een andere organisatie? Benieuwd waar zij tegenaan lopen en wat je van hun kunt leren? Neem dan contact met ons op. Druk op onderstaande knop of bel naar Monique de Leeuw (06 10505357).

Neem contact op

Strategie Safari