Toolbox
Clinic Ontwerpende Aanpak bij transitieopgaven

Onmisbaar bij transitieopgaven

De ontwerpende aanpak is wat ons betreft onmisbaar bij transitieopgaven. We zetten het onder andere in bij het vormen van visie en strategie, het bouwen van consortia, ketenaanpak en nog vele andere complexe processen. Het biedt ons een gestructureerde, flexibele en mensgerichte aanpak. Het stelt ons in staat met de deelnemers te navigeren door de dynamiek en onzekerheden van het transitieproces door de focus te leggen op de opgave. Aldoende te leren, samen te werken, te experimenteren, te testen en te visualiseren in een iteratief proces. Hierdoor is de ontwerpende aanpak voor ons een waardevol instrument voor het succesvol aangaan van de uitdagingen in transitieopgaven.

Onze kennis over en ervaring met de ontwerpende aanpak bij transitieopgaven delen we graag zodat we samen nog meer impact kunnen maken voor een volhoudbare toekomst.


Wat?
Een clinic van een halve dag waarbij inzicht en handvatten worden gekregen om met behulp van de Ontwerpende Aanpak transitieopgaven succesvol aan te gaan. Tijdens het programma wisselen we theorie af met de dagelijkse praktijk, en verrijken we het door de grondbeginselen toe te passen op jouw eigen casus. Altijd met onze 10 leidende principes van transitiemanagement als leidraad en houvast. 


Voor wie?
Deze clinic is voor iedereen die aan de slag is of gaat met transitieopgaven, de basis van Transitiemanagement* al kent, en meer wil weten hoe De Ontwerpende Aanpak, ofwel Design Thinking daar positief aan kan bijdragen.
 

Kosten
Prijzen voor een incompany clinic zijn vanaf € 5.995,- excl. 21% BTW, voor een groep van minimaal 6 en maximaal 12 personen. In het geval er gekozen wordt voor onze vergaderlocatie in Rossum, brengen we cateringkosten in rekening tegen kostprijs. 

Voor al onze opleidingen geldt dat wij zoveel mogelijk maatwerk bieden. Neem dus gerust contact met ons op wanneer je interesse hebt, maar je vraag niet past binnen bovenstaande beschrijvingen. 


Download de folder
om alles te weten te komen over deze clinic: Kies voor kwaliteit
VanWaarde zet zich al ruim 10 jaar in voor de grote maatschappelijke transities waar we als samenleving voor staan. We tonen leiderschap, schetsen nieuw perspectief en brengen zaken in beweging om verschillende transitieopgaven waar te maken. We ondervinden dagelijks aan den lijve dat transitieopgaven niet eenvoudig zijn. De kennis en ervaring die we opdoen zien we als ons vak en delen we met veel plezier met anderen. Want zo kunnen we de transities waar we met hart en ziel aan werken verder versnellen. Bekijk ons portfolio om te zien aan welke transitieopgaven we werken.


Meer informatie of afspraken maken?
Mail ons dan via academy@van-waarde.com, of bel met een van onze collega's


Leveringsvoorwaarden
Kijk voor de actuele leveringsvoorwaarden op deze pagina.

Clinic Ontwerpende Aanpak bij transitieopgaven
Clinic Ontwerpende Aanpak bij transitieopgaven