Portfolio
TuttiFoodi
Vers voor later. Dat is TuttiFoodi. Met TuttiFoodi hebben we een nieuwe techniek om voedsel te conserveren ontwikkeld.  Zo maken we groenten, fruit en kruiden houdbaar met behoud van al het goede van de natuur. Hiermee kunnen we allerlei verse producten - dus ook de buitenbeentjes - verwerken tot kwalitatief hoogwaardige producten of ingrediënten die gezond, makkelijk, duurzaam en erg smaakvol zijn.

De inkapsulatietechniek is gebaseerd op een natuurlijke vezel uit mais die - tijdens het droogproces op lage temperatuur - een beschermingslaag om de natuurlijke ingrediënten aanbrengt. Hierdoor blijven geur, kleur, smaak en voedingsstoffen beschermd. Dit opent een wereld voor innovaties in drank, zoetwaren, cereals en ga zo maar door.

TuttiFoodi wil haar bijzondere techniek graag bij zo veel mogelijk foodbedrijven inzetten om maximaal impact te kunnen maken. Delivering natures best to all: dat is de missie!

Zo zijn we VanWaarde

VanWaarde investeert in de startup TuttiFoodi door structureel business development capaciteit aan te bieden en door financieel bij te dragen. TuttiFoodi is één van de startups die door De Initiatievenfabriek van VanWaarde wordt ondersteund.

Wil je meedoen?

Neem contact met ons op. 

TuttiFoodi
TuttiFoodi
TuttiFoodi
TuttiFoodi
TuttiFoodi