Toolbox
VanWaarde Challenge

Klimaatakkoord, wel of geen suikertaks, plasticsoep en CO2-beprijzing. We spreken en schrijven meer dan ooit over de impact van zaken als deze op onze planeet. Wat betekent dit? En nog specifieker: wat betekent dit voor jouw bedrijf? Vraag jij je weleens af hoe je ook in de toekomst relevant blijft? De praktijk leert dat de hectiek van alledag ervoor zorgt dat dit nadenken over de toekomst er vaak bij inschiet. Logisch!

Om toch in een kort tijdsbestek bij deze vragen stil te staan, organiseert VanWaarde de 'VanWaarde Challenge'. Tijdens deze workshopcyclus van vier dagdelen ontdek je wat algemene duurzaamheidsthema's voor jouw organisatie kunnen betekenen. De deelnemers bestaan uit decision makers uit kleine tot middelgrote producerende of verwerkende agro & food-bedrijven:  Gelijkgezinden om ervaringen mee uit te wisselen en van te leren.  Uiteindelijk creëer je handelingsperspectief door de vraag te beantwoorden: “Wat moet ik doen om in de toekomst van waarde te blijven?”. VanWaarde faciliteert deze workshops en heeft advies over duurzaamheid en innovatie in de voedselketen. 

Behoor jij tot de doelgroep en ben je geïnteresseerd in deze challenge? Of wil je er meer over horen? Neem dan contact met ons op. Je kunt bellen met Danielle van Gestel (06 52392509) of je kunt je direct inschrijven voor de challenge door via onderstaande knop een mail te sturen. 

Schrijf je in

VanWaarde Challenge